NL nl
Menu

Naim Audio julkistaa uusimmat tulokkaat uuteen Classic-valikoimaansa: 300-sarja

2023-05-18

Aloita New Classic 300 -sarjan musiikillinen matkasi NSS 333:lla, joka on korkearesoluutioinen suoratoistoratkaisu, joka pystyy käsittelemään UPnP™-laitteiden ja suoratoistopalveluiden korkealaatuisimpia tiedostomuotoja. NSS 333 parantaa myös muiden järjestelmässäsi olevien laitteiden suorituskykyä, sillä se osaa ohjata koko Naim-mallistoa Focal & Naim -sovelluksesta käsin.  

Saat parhaan mahdollisen hyödyn irti kaiuttimistasi ja musiikistasi NAC 332 -esivahvistimen ja NAP 350 -päätevahvistimen avulla. NAC 332 on järjestelmäsi analoginen keskus, joka tuottaa optimaalisen suorituskyvyn vahvistimelle ja kaiuttimille. Tähän monipuoliseen laitteeseen voit liittää kuulokkeet sekä NVC TT -phono-esivahvistimen, jonka avulla voit liittää vinyylisoittimen vertaansa vailla olevalla laadulla. NAP 350 on Naimin lippulaiva monovahvistin. Yhdistä se haluamiisi kaiuttimiin - sen dynaaminen teho ajaa kaikkein vaativimpia kaiuttimia. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdistettynä muihin. Hiljaisen jäähdytysjärjestelmänsä ansiosta se on helppo asentaa valitsemaasi ympäristöön ilman häiriöitä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä vinyylin ystäville on tarjolla NVC TT, joka on uskomattoman helppokäyttöinen phono-esivahvistin. Sen muotoilu muistuttaa ikonista Statement-vahvistinta, Naimin osaamisen huipulta. Se on helppo kytkeä ja tarjoaa parhaan tavan kuunnella vinyylilevyjä. Erillisen virtalähteen NPX TT:n ansiosta NVC TT voidaan liittää useisiin erillisiin komponentteihin, myös vanhempiin Naim-laitteisiin, jolloin ne voivat tuoda esiin täyden potentiaalinsa.